Home

Altech Deurtechniek BV is al ruim 25 jaar actief in het leveren en monteren van verschillende soorten garagedeuren, waaronder de Novoferm sektionaaldeuren, kanteldeuren en zijwaartse garagedeuren voor bedrijven en particulieren. Ook in industriële overheaddeuren, stalen loopdeuren en schuifdeuren zijn wij gespecialiseerd. Op bijna elke deur die wij leveren is een elektrische bediening mogelijk. De kleur en uitvoering van de deur worden geheel op uw wensen afgestemd. De montage en afwerking voor zowel nieuwbouw als renovatie wordt door deskundige monteurs van ons bedrijf uitgevoerd.

Het demonteren en afvoeren van de oude deuren is voor ons geen probleem. Graag ontvangen wij u in onze showroom om een keus uit ons assortiment te maken. De deuren worden geleverd met de noodzakelijke beveiligingen welke worden voorgeschreven door EN 12604, EN 12605 en EN 12453 Gebruikte beveiligingen zijn o.a. veerbreukbeveiliging, kabelbreukbeveiliging, kabelspanningsbeveiliging en onderloopbeveiliging.

 

Ons faxnummer 0345-599943 is komen te vervallen.

 

I.v.m. zomervakantie zijn wij gesloten van 29 juli t/m 20 augustus 2017.

Bij dringende storingen kunt u bellen naar 0345-599248.

Daar hoort u verdere informatie m.b.t. het storingsnummer.

 

 

 

 

 

 

Bijzonder project zomer 2016: Op Rotterdam Airport in de Rijnmond Airservices Hangaar een bijna 80 meter brede en ruim 9 meter hoge schuifdeur plaatsen.

 

 

Sitemap