Schuifdeuren

Met een solide schuifdeur van Altech bent u verzekerd van minimaal onderhoud.

Ruime ervaring

Altech is een zelfstandig bedrijf dat vanaf 1990 deuren produceert en monteert. Door deze jarenlange ervaring is er een solide en onderhoudsarme schuifdeur ontwikkeld die niet meer geschilderd hoeft te worden. Deze deuren worden veel toegepast in de agrarische sector.

Altech schuifdeuren zijn opgebouwd uit sandwich panelen. De stalen panelen zijn voorzien van een isolatiekern van 40mm polyuretheaan.  De kleur aan de buitenzijde van de panelen is standaard 12B29 (Juniper Green) of RAL 9002. Tegen meerprijs is elke RAL kleur m.u.v. metallic leverbaar. De kleur aan de binnenzijde van de panelen is standaard wit RAL 9002.

De geleiding aan de onderzijde gaat door middel van kunststof geleidebloken die op de betonnen vloer worden bevestigd. Een betonnen rand dient aanwezig te zijn. De omlijsting van de panelen bestaat uit een speciaal ontwikkeld aluminium U-profiel. Dit U-profiel wordt aan de binnenzijde door middel van aluminium hoeken aan elkaar bevestigd. In dit aluminium wordt een rubber profiel geschoven ten bate van de afdichting van de deur.


Eigen systemen

Alle schuifdeuren zijn bovenrollend door middel van 350 kg railbeslag. Met door Altech ontwikkelde beugels wordt de rail aan de staalconstructie gemonteerd. Bij steenmontage wordt de rail aan een doorlopende hoeklijn bevestigd. Elke vleugel hangt aan 2 tandemrollen. Dit garandeert een perfecte bedieningsgemak.

Schuifdeuren onderling worden afgesloten met een rubber kraalprofiel, die exact in elkaar passen. Dit is een veilige en tochtdichte afsluiting. Elke vleugel wordt afgesloten door middel van een volbad verzinkte grendel.

Iedere schuifdeur wordt door ons voorzien van een afdekkap over de gehele breedte van de rail. De deuren kunnen voorzien worden van prisma panelen met enkel gehard glas of ISO-vensters met dubbel plexiglas met afmetingen circa 650×350 mm.

Werkplaats

Schuifdeuren worden geheel op maat en naar tal van specificaties door ons geproduceerd.