Bedrijfsdeuren op een veilige en efficiënte wijze ontwikkeld

Bedrijfsdeuren

Maakt u veel gebruik van uw bedrijfsdeuren? Dan is een goede deurtechniek met efficiënte en veilige bedrijfsdeuren van belang. Voor de juiste oplossing kunt u terecht bij Altech Deurtechniek BV. Altech Deurtechniek BV staat al jaren met vele vakmanschap en service klaar om bedrijfsdeuren op maat te leveren. Veiligheid staat vooral bij bedrijven voorop. De deuren worden geleverd met de noodzakelijke beveiligingen welke worden voorgeschreven door EN 12604, EN 12605 en EN 12453 Gebruikte beveiligingen zijn o.a. veerbreukbeveiliging, kabelbreukbeveiliging, kabelspanningsbeveiliging en onderloopbeveiliging. Voor ieder doel hebben wij de juiste bedrijfsdeuren. Wilt u er ook zeker van zijn dat uw bedrijfspand voorzien is van goede bedrijfsdeuren? Neem dan contact met ons op. Door de jaren heen hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd binnen de agrarische sector. Vele aannemers hebben hun weg voor bedrijfsdeuren naar ons bedrijf weten te vinden.

Productie

Alle soorten bedrijfsdeuren worden geheel op maat en naar tal van specificaties geproduceerd. Voordat we deze bedrijfsdeuren gaan leveren komen we graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Tevens zullen we alles inmeten en alle belangrijke gegevens noteren. Vervolgens kunnen de bedrijfsdeuren geproduceerd worden. De bedrijfsdeuren die wij leveren staan garant voor kwaliteit. Onder diverse omstandigheden kunnen zij probleemloos functioneren.

Normen

Alle bedrijfsdeuren die wij maken worden geleverd volgens de laatste normering op het gebied van:

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Montage
  • Bediening

Als u bedrijfsdeuren wilt kunt u kiezen uit verschillende railsystemen en opties. Zo kunnen de bedrijfsdeuren bestuurt worden met een elektrische (afstands) bediening. Tevens kunnen ze in elke RAL kleur gespoten worden, passend bij uw wensen.

Toepassingen

De bedrijfsdeuren van Altech Deurtechniek BV zijn verkrijgbaar in verschillende toepassingen en voor diverse doelgroepen. Voor elke opdrachtgever leveren wij een passend product. Wilt u ideeën opdoen? Bekijk dan ons assortiment bedrijfsdeuren. Tevens leveren diverse railsystemen zoals normale, lage, verhoogde en daklijnvolgende systemen. U wenst wij leveren.

 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring