Overheaddeuren in vele combinatiemogelijkheden afgestemd op uw wensen

Overheaddeuren

Bent u op zoek naar de juiste overheaddeuren voor uw bedrijf of garage? Vindt u duurzaamheid, veiligheid, maatwerk en uitstraling belangrijk? Kies dan voor de op maat gemaakte overheaddeuren van Altech Deurtechniek BV. Altech Deurtechniek BV biedt duurzame en hoogwaardige oplossingen voor verschillende soorten opdrachtgevers. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar actief in het leveren en monteren van verschillende soorten deuren waaronder overheaddeuren. Afhankelijk van uw wensen leveren wij overheaddeuren. Doordat wij samenwerken met goede leveranciers kunnen we een breed aanbod overheaddeuren aanbieden. Door de combinatiemogelijkheden zijn de deuren geliefd in de agrarische sector. Overheaddeuren zijn functioneel, gemakkelijk te bedienen en dragen bij aan een mooie uitstraling van uw pand of loods.

Bedrijfshallen

Overheaddeuren worden veel toegepast in grote en kleine bedrijfshallen. Bij het vinden van juiste overheaddeuren zijn meerdere factoren van belang. Graag bieden wij een pasklare oplossing als het gaat om veiligheid, duurzaamheid en uitstraling. Omdat wij al jaren samenwerken met vaste aannemers weten zij als geen ander hoe wij te werk gaan. Maatwerk staat centraal. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit aandrijvingen en in diverse RAL kleuren en stijlen.

Aandrijvingen

Als u graag nieuwe overheaddeuren wilt, komt er meer bij kijken dan alleen de kleur, de maat en de materialen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende aandrijvingen. Met speciale aandrijvingen wordt het nog gemakkelijker om overheaddeuren te openen en sluiten.

Voordelen

Naast overheaddeuren kunt u natuurlijk kiezen voor andere varianten. Wat maakt overheaddeuren anders als andere? Dit komt omdat overheaddeuren:

  • Ruimte besparen
  • Isolerend werken
  • Stabiel zijn
  • Verkrijgbaar zijn in verschillende varianten

Als u een betrouwbare deur zoekt die zonder problemen onder diverse omstandigheden functioneert zijn overheaddeuren een goede keuze. Onze leveranciers maken deuren op maat zodat wij ze naar uw specifieke wensen kunnen leveren. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de overheaddeuren eenvoudig worden geïntegreerd in bedrijfshallen en loodsen binnen de agrarische sector.

Heeft u al overheaddeuren? Zoekt u een bedrijf die het onderhouden van de overheaddeuren kan verzorgen? Conform de voorschriften gesteld in publicatieblad P47 van de arbeidsinspectie is onderhoud aan bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar bij de wet verplicht. Graag nemen wij dit uit handen. Heeft u vragen over overheaddeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring