Schuifdeuren op maat geproduceerd en gemonteerd

Schuifdeuren

Wilt u graag nieuwe solide en onderhoudsarme schuifdeuren voor uw bedrijf? Bekijk dan eens de website van Altech. Altech is een zelfstandig bedrijf dat vanaf 1990 schuifdeuren produceert en monteert.  Doordat wij al jarenlange ervaring hebben op het gebied van schuifdeuren hebben wij een solide en onderhoudsarme schuifdeur ontwikkeld die niet meer geschilderd hoeft te worden. Een ander voordeel van schuifdeuren is dat deze een beperkte bovenruimte hebben. Door de voordelen die deze schuifdeuren bieden hebben al vele klanten binnen de agrarische sector hun weg naar ons bedrijf gevonden. Schuifdeuren zijn goed inzetbaar binnen fabrieken, werkplaatsen, garages en stallen. Heeft u interesse in schuifdeuren? Bekijk dan eens de website. Hier kunt u zien wat wij leveren. Wenst u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kenmerken

Altech Deurtechniek BV is al sinds 1990 actief in het ontwikkelen van schuifdeuren. Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde hebben wij solide schuifdeuren ontwikkeld die onderhoudsarm zijn omdat deze niet meer geschilderd hoeven te worden. Als toonaangevende producent hebben wij al voor vele opdrachtgevers, waaronder in de agrarische sector, schuifdeuren mogen leveren. Naast onderhoudsvriendelijk zijn onze schuifdeuren:

  • Duurzaam
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kwaliteit hoogwaardig

Voor elke situatie, elke opdrachtgever, in ieder segment bieden wij de meest passende schuifdeuren.

Opbouw

De door Altech Deurtechniek BV ontwikkelde schuifdeuren bieden comfort, gemak en zijn ruimtebesparend. Deze schuifdeuren zijn opgebouwd uit sandwich panelen. De kleur aan de buitenzijde van de deur is standaard wit RAL 9002 of groen 12B29. De kleur aan de binnenzijde van de deur is standaard RAL 9002. Tegen meerprijs is elke RAL kleur leverbaar. Daarnaast zijn de schuifdeuren boven rollend. Dit is door middel van 350 kg railbeslag. Daarnaast worden onze schuifdeuren voorzien van een afdekkap over de gehele breedte van de rail.

Tochtdichte afsluiting

Bij Altech worden schuifdeuren afgesloten met een rubber kraalprofiel. Dit is een veilige en tochtdichte afsluiting. Elke vleugel wordt afgesloten door middel van een volbad verzinkte grendel. Heeft u interesse in schuifdeuren? Neem contact met ons op. Graag kijken we of wij een passend product kunnen bieden.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring